ONZE WORSTJES
Een vlaggenschip vleeswarenproduct, DE ARTISANALE WORST!
Terroir, authenticiteit, echte waarden delen zijn woorden vol emotie die ons aanspreken. Na deze crisis die ons land heeft doorkruist, houden we van alles wat te maken heeft met back to basics. Schuif aan tafel, met vrienden of familie, geniet samen van een goede maaltijd of gewoon een aperitief. Bij Fumet des Ardennes zijn onze vleeswaren authentiek en lekker. Ardense worst en Ardense ham zijn echt onmisbare producten. Ze passen goed bij een goed Belgisch biertje en zijn het werk van onze ambachtelijke beenhouwers.

Wat is het verschil tussen een worst en een worst?
Droge worst heeft vaak een kleinere diameter dan droge worst. Ook kunnen wij onderscheid maken tussen (te koken) rauwe worsten en droge worsten. Dit worden ook wel Ardense pijpen genoemd, ook al is deze term vaak lachwekkend. Ze kunnen worden geserveerd als aperitief of tijdens een picknick of tijdens een wandeling. Terwijl rauwe worstjes op de barbecue, in de pan of op de grill kunnen worden bereid naar de wens van het moment..

Onze droge worsten of Ardense pijpen, ideaal voor een geslaagd aperitief.
Onze droge worsten of Ardense pijpen
Voor het aperitief
Droge worst en droge worst zijn ongetwijfeld de juiste keuzes voor een geslaagd aperitief. Ze moeten droog zijn, maar niet alleen aan de buitenkant. De worst moet gemaakt zijn van varkensvlees of een mengsel van ander wild (zoals onze wildworst), rundvlees (afhankelijk van de bereiding), voornamelijk mager varkensvlees, schouder en vet. Het vlees moet worden gevuld in een natuurlijke varkensdarm en bevat zout voor conservering en kruiden voor de smaak.

Bij Fumet des Ardennes verkopen we 3 soorten worst, los of in pakketvorm: een pittige, een pure varkensworst en een droge worst of pijp uit de Ardennen.

Wat worsten betreft, zijn er 7 verschillende: Ardense worst (klein of groot formaat), Ardense halsketting, pure varkensworst naturel of met walnoten, wildworst, bizonworst en bierworst. Dus ook dat is een kwestie van smaak. Ontdek onze bijzondere worsten en je geeft je gehemelte een typische en ongelooflijk verrassende smaak.

In de slagerij zijn worsten en braadworsten de sterren
Worsten en droge worsten
Een ruim assortiment 100% Ardense producten geproduceerd in onze ateliers.
Een ruim assortiment Ardense producten
Kies de ham die bij je past
Als we het over ham hebben, denken we vaak aan rauwe ham die soms vergezeld gaat van een plakje kaas en salade om een ​​club of een Dagobert te maken (benaming afhankelijk van de regio). Maar dit broodje kan ook gemaakt worden met kaas en ham uit de Ardennen.

In de Belgische Ardennen bereiden we Ham uit de Ardennen. Deze benaming profiteert van het IGP-label (Protected Geographical Indication) dat garandeert dat een van de drie fasen (productie, verwerking of bereiding) in de Ardennen plaatsvindt. Bij Fumet des Ardennes gebeurt de productie dan ook in de Ardennen volgens nauwkeurige specificaties. Het is droog gezouten en gerookt met hardhout uit de Ardennen. De rijping ervan gaat langzaam. En op het einde van de cyclus worden de Ardense hammen verzegeld met het Europese IGP-logo.

Als het een sterke smaak heeft, smelt het in de mond en is het gemakkelijk te verteren.We verkopen het in zijn geheel met de botten of in plakjes. De niet-gerookte versie heeft een meer roze kleur. De smaak is fijner. Het is ook heel of gesneden verkrijgbaar.

De gerookte Cobourg of Coeur d'Ardennes is het dikste deel van de beenham. Niet te zout, het heeft een rokerige smaak. Op onze online site vind je het te koop, heel (4kg) of in plakjes of zelfs in 1/2 ham. Het bestaat ook in een niet-gerookte versie.

De Ardense walnoot is het kleinste deel van de ham. Het is ook de dunste. De plakjes zijn rond met een diameter van ongeveer 10 cm. Het bestaat in gerookt of niet-gerookt.

Ardense ham, verkocht in zijn geheel of in plakjes.
Ardense ham
Het logo van Jambon d'Ardenne met de aanduiding IGP.
Het Jambon d'Ardenne-logo
Ardense ham gerookt in onze ateliers
Gerookte Ardense ham
De Ardense walnoot het kleinste en magerste deel van de ham
Ardense noten
Vlees
Als slager en cateraar gebruiken we alleen vlees van onze boerderij (rundvlees, schapenvlees en lamsvlees) maar ook van lokale producenten, zoals die van Duroc d'Olives-varkens. Ook hier zorgt dit keurmerk voor lekker, mals en smaakvol varkensvlees.

De varkens worden uitsluitend gevoerd met pure granen, vezels en eiwitten vermengd met hoogwaardige olijfolie als vetbron. Wat de strikte hygiënenormen betreft, gebruiken de varkensproducenten van Duroc d'Olives geen antibiotica. De varkens leven in natuurlijk licht en toekomstige investeringen zijn gericht op het verbeteren van hun levensomstandigheden en hun welzijn.

Wat betreft onze fokkerij op de boerderij in Mogimont, onze schapen, lammeren en gekruiste Charolais-wit-blauw vaarzen leven tijdens de zomermaanden in de open lucht en profiteren van een evenwichtige voeding, rijk aan Omega 3. Onze boer zorgt voor hun welzijn te zijn en dat hun leven vredig is.

Van de boerderij tot de slagerij (in Corbion bij Bouillon en in Alle s/Semois) of op de markten, de Fumet des Ardennes garandeert u topkwaliteit en een echte terugkeer naar goede lokale producten. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles is het resultaat van het werk van onze teams in de beenhouwerijen, die elke dag zorgen voor verbetering van wat onze Ardennen tot de regio maakt waar het goed is om een ​​paar momenten van ons leven door te brengen.
Ons assortiment droge worsten is gebaseerd op traditioneel vakmanschap
Droge worst maakt deel uit van het Franse gastronomische erfgoed. Als onderdeel van de traditie van goed leven en goed eten, is het recept voor onze droge worst het resultaat van meerdere jaren van ontwikkeling en aanpassing en is het de vrucht van onze passie in combinatie met onze knowhow.

La Boutique des Saucissons zet zich in naast haar producenten, ambachtslieden van smaak, die als geen ander de authenticiteit van hun terroir tot uitdrukking brengen door middel van hun droge worsten.

Als gepassioneerd door charcuterieproducten en ambachtelijke droge worsten hebben we met onze gemeenschap producten uit elke regio van Frankrijk opgegraven en erkend voor hun authentieke en rigoureuze productieproces.

Omdat we ons inzetten om u de ware smaak van droge worst te laten ontdekken, bieden we de verkoop van droge worst online aan, rechtstreeks van de producent en tegen de juiste prijs.

Herontdek het plezier van de smaken van weleer met ons assortiment ambachtelijke droge worsten ontworpen in pure traditie!

Tussen traditie en innovatie: online verkoop van ambachtelijke worst
De lekkerste droge charcuterie wacht op u bij La Boutique des Saucissons! Chorizo, worst, droge ham, droge worst, enz. Vind ons assortiment droge worsten op basis van authentieke recepten op onze website. Met respect voor de gastronomische traditie, is onze droge worst een rauw product dat bestaat uit streng geselecteerd varkensvlees (mager en vet vlees), min of meer fijn gehakt, gekruid en vervolgens gedroogd tussen de 4 en 10 weken in onze drogers.

Snijd dunne plakjes, ruik de houtachtige geur van een echte droge worst uit de regio en ontdek de finesse van zijn textuur in de mond om je uiteindelijk te laten overweldigen door zijn delicatesse... Het is moeilijk om een ​​einde te maken aan de ervaring, je zou alles verslinden!

Bij La Boutique des Saucissons is droge worst een onvergetelijke ervaring

Liefhebber van gastronomie? Ontdek nieuwe smaken met de aankoop van gearomatiseerde ambachtelijke worst: Beaufort, Cantal, geitenkaas, walnoten, hazelnoten, peper, Roquefort, Provençaalse kruiden...
Om de puristen tevreden te stellen? Word verliefd op de artisanale droge worsten uit onze streken: droge worst uit de Ardèche IGP, droge baarsworst uit de Aveyron, rechte worst uit de Ardèche IGP, gesneden ham...
Fan van het aperitief? Onze mini droge worstjes zijn voor jou gemaakt!
Wil je pit toevoegen aan je gerechten? Kies voor de kleine droge worst met een pittige smaak… we hebben de chorizo ​​genoemd!
De productie van ambachtelijke droge worst
Bij La Boutique des Saucissons zijn we gepassioneerd door ons vak, houden we van onze producten en zijn we bezorgd over hun kwaliteit. Om u te laten genieten van de goede smaak van onze terroirs, passen we strenge en voorouderlijke productiemethoden toe.

fokken:

Ambachtelijke droge worsten gemaakt van Frans varkensvlees van topkwaliteit, gekweekt in de open lucht.
Partnerproducenten bezorgd over het welzijn van hun dieren en vlees van gecertificeerde boerderijen.
Productie:

Grove hasj en vetarme recepten
Eenvoudig kneden en kruiden om de smaak van het vlees tot uiting te laten komen.
100% natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen
Natuurlijke darmvulling en handmatig binden.
Drogen:

Fermentatie en droging uitgevoerd in optimale en voorouderlijke omstandigheden: koude, vochtige lucht met een bergachtig Ardèche klimaat dat gunstig is voor de goede rijping van onze ambachtelijke droge worsten.
Een karakteristieke grijsgroene natuurbloem, die zich bij het drogen in de open lucht op natuurlijke wijze ontwikkelt.
La Boutique des Saucissons is de winkel die online ambachtelijke worsten verkoopt waar je elke dag blij van wordt. Bezorgd om deze smaak van weleer te behouden, laten onze ambachtelijke droge worsten u toe om de echte goede smaak van een kwaliteitsworst te herontdekken.
Waarom zijn onze droge worsten zo lekker?
Omdat we onze droge worsten niet haasten! We geven ze de tijd... Tijd om rustig te drogen, te rijpen, om al hun aroma's te ontwikkelen!

Maar waarom dan deze nogal anachronistische keuze voor "traagheid" in een wereld die steeds meer verslaafd raakt aan snelheid?

Oorspronkelijk, nu meer dan 20 jaar geleden, werd de hervatting van ons zouten gedaan op een echte liefde op het eerste gezicht voor deze droge worsten die we in een Ardèche-winkel hadden ontdekt. Ze roken lekker, ze zagen er goed uit en ze smaakten heerlijk. De meneer die de droge worsten maakte is met pensioen maar heeft al zijn knowhow aan ons doorgegeven. We hebben toen de keuze gemaakt om zijn receptuur en zijn kostbare knowhow te behouden en tegelijkertijd onze productiecapaciteit uit te breiden. Zijn geheim was onder meer een veel langere en veel zachtere droging van de worst dan de meeste worsten op de markt.

een droge worst drogen
hoe droge worst te drogen
Herinnering voor voedselopslag...
Om voedsel te bewaren, zijn er verschillende methoden die allemaal bestaan ​​uit het neutraliseren van micro-organismen, in het bijzonder ziekteverwekkers (slecht voor de gezondheid, die bijvoorbeeld voedselvergiftiging kunnen veroorzaken) die zich ontwikkelen door zich te voeden met vers voedsel, wat resulteert in verrotting.

We moeten onszelf daarom in omstandigheden brengen waarin leven voor deze micro-organismen niet meer mogelijk is. Om dit te doen, proberen we minstens één van de 3 factoren die essentieel zijn voor het leven te verwijderen: water, energie (warmte) en zuurstof.

De oudste methoden, natuurlijk of traditioneel genoemd, werden ontwikkeld toen er nog geen technologie bestond. Ze zijn gebaseerd op het ontnemen van water: drogen aan de lucht (vlees, gedroogde vis, gedroogd fruit, enz.), zouten (bijvoorbeeld in gezouten kabeljauw pompt het zout het water weg dat dan niet meer beschikbaar is voor micro-organismen en een bacteriostatisch effect heeft ) en suiker (bijv. jam, gekonfijt fruit - en ja! suiker pompt ook water).

Fermentatie is ook een traditioneel proces dat bestaat uit het modificeren van het uitgangsmedium om het onbruikbaar te maken voor micro-organismen, vaak door het aan te zuren. Druivensap wordt gefermenteerd tot wijn, melk tot kaas. Jij volgt ?

Nieuwere technologieën neutraliseren micro-organismen met warmte (gepasteuriseerde, gesteriliseerde melk, ingeblikt voedsel), verwijderen energie met kou (koelen, vriezen), zuurstof met voedsel in een gemodificeerde atmosfeer, gebruiken additieven (conserveermiddelen, antioxidanten ). Andere processen combineren verschillende van deze technologieën.

Laten we teruggaan naar het drogen van droge worsten!
Bij het zoutproces wordt rauw vlees gezouten, gefermenteerd en vervolgens gedroogd: dit zijn de drie oudste conserveringsprocessen. Als het drogen lang en voorzichtig is, heeft het vlees (vooral het vet in het vlees) de tijd om te transformeren en al zijn aroma's vrij te geven. Geen kruiden in de worsten nodig om de gebreken van een te sneldrogende technologie te verbergen!

Voor het drogen van onze droge worsten, enkel zout, peper, een beetje rode Ardèchewijn uit de naburige kelder en de goede lucht van de Ardèche, het is het traditionele recept van de streek.

We leven natuurlijk niet meer in het stenen tijdperk. We zijn nu in staat om de fermentatie en het drogen van droge worsten te regelen door geselecteerde temperaturen en vochtigheid in onze drogers. Maar bij ons is alles lang en zoet. Fermentatie, droging die 5 tot 7 weken duurt, variabel volgens de diameter van de droge worsten (uiteraard hoe dunner ze zijn, hoe sneller ze drogen!).

De natuurlijke bloem krijgt alle tijd om zich te ontwikkelen... Ook het klimaat en de zuivere lucht van de Ardèche dragen hieraan bij. Deze bloem, die groeit op natuurlijke darmen, vertraagt ​​de droogheid en geeft geuren van kreupelhout en paddenstoelen, wat de uiteindelijke smaak van droge worsten beïnvloedt. In het verleden, toen het erg overvloedig was na een bijzonder natte periode, noemden de oude Ardèche-bewoners het "la bourre".

droge worst drogen
droge droge worsten
En nitriet in dit alles?
We moeten geloven dat dit de huidige netelige kwestie is: salpeter (of kaliumnitraat) en zijn derivaten, nitrietzouten, zijn altijd gebruikt bij de vervaardiging van worst om onder andere slechte bacteriën te remmen. Naar onze mening zou het gevaarlijk zijn om ze niet te gebruiken!

Onze zeer lange droging van gedroogde worsten vermindert de aanwezigheid ervan in het eindproduct dat u consumeert aanzienlijk (ongeveer 3 keer minder dan de door de regelgeving toegestane restdosis). Met andere woorden, ze zitten in kleine hoeveelheden in onze worsten.

U moet ook weten dat een worst een product is dat "onderhevig is aan uitdroging", zoals de wetgeving zegt, dat wil zeggen: hoe ouder het wordt, hoe droger het wordt. Tijdens het drogen verliest het water en wordt daardoor lichter. Gevolg: een erg droge "oude" worst is niet erg prettig voor je tanden, maar je wordt er niet ziek van. Worst is echt heel veerkrachtig, en dat is waarschijnlijk de reden waarom we het al zo lang eten!

We hopen dat u beter begrijpt waarom u graag onze droge worsten proeft met een gerust hart voor uw gezondheid!

En eet smakelijk!
Hoe onze droge worsten bewaren?
Dat is alles, u heeft uw worstendoos of uw allereerste bestelling Ardèche-worsten ontvangen! Gefeliciteerd!

Heb je er een of twee geproefd? Welk geluk ! (Ja, gulzigheid is een heel mooi gebrek :))

In de tussentijd en als er ooit nog wat over is... Hier is een vraag die vaak opkomt: wat te doen met de andere worsten? Hoe droge worst het beste bewaren? Wat kan er met hen gebeuren? In werkelijkheid niets ernstigs als u ervoor zorgt zonder uw hoofd te nemen.

Onze gepekelde worsten zijn natuurlijke producten waarvan de rijping en rijping na de productie doorgaat. Bij ontvangst zijn onze worsten al droog genoeg om essentiële zorgen (voornamelijk op bacteriologisch vlak) te vermijden. Ze kunnen de rest van hun leven alleen maar meer uitdrogen, totdat ze zo hard worden dat zelfs normale tanden er niets aan kunnen doen.

Dus, voor het behoud van droge worsten, hier zijn al onze geheimen!

droge worst opslag
hoe droge worst te bewaren
De geheimen van het bewaren van droge worsten
Geheim nummer 0: Verslind alles bij ontvangst en zonder aarzelen! Aangezien de producten binnen maximaal 48 uur bij u zijn, is de droogheid van de worsten die van onze deskundige slagers, namelijk de juiste!

Laten we het serieuzer nemen...

Geheim nummer 1: Begin met het eten van de kleinste en dunste worstjes. Het zijn inderdaad de worsten die het snelst uitdrogen.

Proef bijvoorbeeld: knabbels, worstjes, chorizo, of zelfs miniworstjes... Bewaar dus de grootste voor de grootste trek of voor later (bruids, jezus, enz.).

Geheim nummer 2: Worst tolereert geen te hoge of te lage temperaturen! De ideale bewaartemperatuur voor droge worst ligt tussen de 12 en 18°C, alles in een koele, droge en geventileerde omgeving.

Als je in een appartement woont, is de uitdaging natuurlijk iets moeilijker aan te gaan, maar we hebben ook aan jou gedacht :). Leg ze dan in een theedoek of een stoffen zak in de groentelade van de koelkast, dat is het gemakkelijkst. Vermijd alsjeblieft plastic: net als wij houdt de natuurlijke bloem van onze droge worsten er niet van om te lang opgesloten te blijven! Ze moet ademen!
Afhankelijk van de vochtigheidsgraad van de plaats waar u uw droge worsten bewaart, kan de bloem wit, grijs of groenachtig zijn. Zoals we u op andere pagina's van deze site al hebben uitgelegd, is de bloem het resultaat van een natuurlijk proces en verandert deze op geen enkele manier de kwaliteit van het product. Als er te veel oppervlakkige bloei is, kunt u dit verwijderen door erop te blazen of uw worst met een schone doek te wrijven.

Net als kaas, denk eraan om je droge worst 10 tot 15 minuten voor het proeven uit de koelkast te halen, zodat hij op temperatuur is en je ten volle kunt profiteren van zijn aroma's.

Als je in een huis woont, is de oplossing allemaal gevonden! De kelder, de garage, de bijkeuken zijn perfect, mits ze gematigd zijn tijdens extreme kou of extreme hitte.

bewaar droge worst
conservering van gezouten worst
Een anekdote over de conservering van zijn droge worsten
Zal ik een beetje persoonlijke ervaring met je delen?

Ik heb het ongelofelijke geluk dat ik regelmatig mijn vakanties aan zee doorbreng in Bretagne. En dan, wil je het me vertellen?

Gezien het heersende klimaat hebben de worsten veel moeite met drogen omdat de luchtvochtigheid erg hoog is... Ze zijn echter even lekker!

Kleine anekdote om je tot slot te vertellen dat iedereen zich moet aanpassen aan zijn omgeving en met een beetje gezond verstand zul je altijd genieten van onze goede worst (mits je niet al alles hebt verslonden ;-))!

In ieder geval lekker voor iedereen!
De worstbloem...
De bloem? Grappig woord als we het over worst hebben...

Spreken bloemkorstkazen je meer aan?

In feite is het de term die gewoonlijk door kaasmakers of droogmakers wordt gebruikt om de oppervlaktebedekking van een worst of kaas te benoemen. De worstbloem is een mengsel van zeer diverse micro-organismen (voornamelijk schimmels, een beetje gist) die groeien op het omhulsel van een droge worst of de korst van een kaas.
Een droge worst maken is in feite "de melee" in een darm stoppen. Pas op, niet te verwarren met scrum in rugby, hoewel we veel analogieën kunnen vinden...

worst melee
1. De samenstelling van de worstmix
De melee van worst,

het is het mengsel van vet en magere delen (spieren) van het varken die op hun eigen manier gezouten en gekruid zijn en dat eruitziet als worstvlees. Bij Debroas voegen we een vleugje rode wijn Syrha d'Ardèche toe volgens ons origineel lokaal recept.

De scrum van rugby,

het is de mix van de aanvallers van de twee teams. De aanvallers worden vriendelijk "de groten" genoemd in rugbyjargon. En een vet in rugby, we kunnen zeggen dat het een mengsel is van vet en spieren. En vaak, in de derde helft, is er rood. Geweldig, toch?

2. De geografische locatie voor de worstmelee
Als we de regio's van Frankrijk vergelijken waar droge worst wordt gemaakt en die waar we rugby spelen, is er een zekere overeenkomst, het is ook heel verrassend! Dus ga met ons mee op deze mooie en smakelijke reis...

Laten we beginnen met het zuidwesten, de bakermat van rugby en een geweldige charcuterieregio. Daar vindt u Bayonne-ham, worst uit de Pyreneeën, worst uit Toulouse. En wat te denken van deze geweldige rugbyregio met teams uit Bayonne, Biarritz, Bordeaux Begles en Toulouse? Als we naar het oosten gaan, vinden we de worsten van de zwarte berg omringd door Castres, Narbonne en Béziers, drie steden waar rugby koning is. Daarna gaan we naar Nîmes en het naburige Arles met zijn beroemde ezelsworst.

Als u door de Rhônevallei gaat, proeft u de goede Ardèche-worsten (die van ons :)) en het beroemde ex-La Voulte-team van het team van de gebroeders Camberabero.We komen aan in Lyon, waar de emblematische worst de Rosette de Lyons is. In de Alpen zijn het de kleine worstjes met smaak, specialiteiten van Savoye die zeer wijdverspreid zijn in de skigebieden met de steden Chambéry en niet ver van Grenoble.

Laten we nu verder gaan naar het Centraal Massief, met zijn beroemde worst uit de Auvergne en daar vinden we het geweldige team van Clermont-Ferrand.

Dan Parijs, dat twee teams heeft: Racing en Stade Français, maar waar helaas geen worst wordt gemaakt. Maar in Parijs kun je toch alles vinden?

Tot slot de uitzonderingen die de regel bevestigen: Toulon en meer recentelijk La Rochelle met zijn magnifieke seizoen in de Top 14 dit jaar. Dus Toulonnais en Rochelais, we vergeven je dat je geen worst maakt omdat het klimaat niet gunstig voor je is, maar we twijfelen er niet aan dat je grote fans bent van dit prachtige lokale product!

mix van droge worst
3. Beweging

Bij rugby positioneert de scheidsrechter de scrum met drie commando's: "Crounch" (flexie), "Bind" (binden) en "Set" (spel). Het is bij het derde commando dat de serieuze dingen gebeuren, dat wil zeggen "de push" wanneer de twee teams botsen, dan wint de sterkste. Kun je je voorstellen dat we de melee van de worst, we duwen hem (met een stamper) in een min of meer grote omhulling zodat hij de vorm aanneemt van een worst of een worst?

“De melee” van onze droge worsten

Onze gearomatiseerde lokale worsten combineren authenticiteit en gezondheid:

Gebruik van vers en edel vlees; 100% puur Frans getraceerd varkensvlees, uitsluitend schouder- en borstvlees
Gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen; zout, peper, kruiden, Syrha wijn uit de Ardèche
Respect voor de originele recepten, royaal in vlees met slechts 20% vet bij gebruik
De 40 worstspecialiteiten en mini worstjes:
Ontdek onze 100% pure varkensworstjes gevuld in natuurdarm. Onze 40 worstspecialiteiten worden gemaakt door een kleine producent in Grézieu-Le-Marché (Monts Lyonnais).

Profiteer van een korting bij aankoop van 3 worsten naar keuze en betaal slechts 10€ in plaats van 15€.

*de aanbieding geldt automatisch voor de betaling van de bestelling
Bovendien zullen onze heerlijke mini-droge worstjes, in verschillende smaken (natuur, geitenkaas, Roquefort-noten, Provençaalse kruiden), de hebberigste onder u bekoren! Ze worden zonder mate gepikt en zorgen voor een glimlach en lachbuien bij uw aperitieven, picknicks en snacks!

Hij zout. Worst van Italiaanse oorsprong, de salame is gemaakt van stukjes varkensvlees en zout, verpakt in een darm voordat hij in de open lucht wordt gedroogd. Er zijn verschillende soorten salami, afhankelijk van de regio van herkomst. Sommige zijn gemaakt met rundvlees.
Droge Worst
Geplaatst op 1 maart 2022
Nieuws

De geschiedenis van worst
Van het Latijnse woord salsus, wat "zout" betekent, heeft de worst de eeuwen overleefd. Sommigen geloven dat de worst is uitgevonden door de Galliërs. Anderen geloven dat het de Romeinen waren die het als eerste hebben gemaakt, met name dankzij hun kennis van de methoden voor het conserveren van varkensvlees en hartige bereidingen. De gastronoom Rabelais was de eerste die het woord "saucisson" gebruikte in zijn werk "Le Tiers Livre" in 1546. Sindsdien vinden we dit woord in veel geschriften terug, vooral in militaire geschriften. Het is ook de oorsprong van bepaalde woorden die in militair jargon worden gebruikt, zoals "saucisson, sauceback" om een ​​taak aan te duiden die door een meerdere wordt gegeven of "saucisson-masqué" om een ​​taak aan te duiden die bij verrassing wordt gegeven en die men niet kan vermijden. .

Verschillende soorten worsten
Ambachtelijke filet pure droge worst
Deze worst is zeer smakelijk dankzij de kwaliteit van het geselecteerde vlees, de geheime kruiden en de lange droogfase van 5 weken. Resultaat: een ideale textuur om te proeven en een smaak van weleer.

Geproduceerd met de beste delen van het varkensvlees, zoals de lendenen en de ham, dankt onze droge worst zijn authentieke smaak aan de lange productiefasen. Het zorgvuldig geselecteerde vlees wordt vervolgens nauwkeurig gekruid met zeezout en peper voordat het in een natuurdarm wordt gestopt, waarbij de traditie van de ouderen en een hoge kwaliteit worden gerespecteerd. Om onze worst een ideale textuur te geven om te proeven en een smaak van weleer, laten we hem 5 weken drogen. Het is tijdens deze fase dat de witte bloem zich op natuurlijke wijze op de charcuterie nestelt.

ambachtelijke gesneden worst
Ambachtelijke Filet Pure Droge Worst
De rozet
La Rosette is een soort droge worst, gemaakt van vlees en varkensvet, afkomstig uit de regio Lyon.

De Rosette Charcuterie Commenges wordt geproduceerd met de beste delen van het varken zoals de ham of de schouder, onze beenhouwers bewerken het vlees van onze ambachtelijke rozet door het te snijden en vervolgens grof te hakken om een ​​ideale textuur voor het proeven te garanderen. Gekruid met een beetje zout en peper smaakt onze rozet echt en natuurlijk. Daarna stoppen we het in een natuurdarm voor een optimale kwaliteit. Het is een ideaal product om te proeven als aperitief of als voorgerecht. Het zal ook uw koude buffetten vergezellen en uw picknicks verrijken met een vleugje delicatesse en streekproducten.

Te associëren met onze gesneden chorizo ​​en onze gesneden worst voor een geslaagde raclette-avond met vrienden!

2h1a8041
Rozet
De bergworst
Om als bergworst te worden gestempeld, moet het natuurlijk in de bergen worden verbouwd en geproduceerd. De droogomstandigheden en het bergklimaat zijn ideaal voor deze charcuterie. Het is de ideale worst voor uw uitstapjes in de bergen, in dunne plakjes gesneden en vergezeld van een boerenbaguette en een goede wijn!

De Jezus
Jesus is een soort droge worst, gemaakt van vlees en varkensvet, afkomstig uit de regio Lyon en in de karakteristieke peervorm. Het is een populaire charcuterie in de keuken van Lyon

De stoep
Pavé is een worst waarvan de afgeplatte vorm lijkt op een klein brood. Deze worsten zijn vaak verpakt in kruiden: peper, Provençaalse kruiden, Espelette-peper

Lyonse worst
Lyon worst is een grote droge worst, een specialiteit van de stad Lyon.

De Varzi
De Varzi een grof gesneden grote worst. Dat wil zeggen, de vetkorrels zijn duidelijk zichtbaar. Het is een worst met een gewicht tussen de 2 en 5 kg. Perfect voor een picknick. Het is een worst van het boerentype die in Frankrijk niet erg wijdverspreid is omdat hij uit Noord-Italië komt.

De droge worst
Droge worsten zijn tegenwoordig een van de meest geconsumeerde voedingsmiddelen. Het vlees wordt gemengd met gehakt varkensvet, vervolgens gekruid in darmen en gedurende twee tot drie weken uitgehard. In vergelijking met worsten zijn ze een kleinere breedte. Ideaal voor een aperitief.

gedroogde worst
Gedroogde worst
Chorizo
Chorizo ​​​​is een salami afkomstig uit Spanje en Portugal, gemaakt van varkensvlees of een mengsel van varkensvlees of rundvlees, gekruid met zout en Spaanse pimentón, een paprikavariëteit, die het zijn roestige kleur en zijn licht fruitige smaak geeft.

worst
worst
Salami
Salami is een worstsoort die oorspronkelijk uit Italië komt. Het is gemaakt van aan de lucht gedroogd varkensvlees en zout in een omhulsel. Naast zout worden bijna alle soorten salami op smaak gebracht met een mengsel van specerijen en kruiden.

De verschillende namen voor worsten
Label Rouge-worstjes
Het Label rouge is een nationaal acroniem waarmee u producten kunt identificeren met een hoger kwaliteitsniveau in vergelijking met vergelijkbare producten. Dit label bestaat al bijna 60 jaar: in 1965 werd Landes kip het eerste product met een Red Label.

The Red Label, een teken van superieure kwaliteit | Ministerie van Landbouw en Voedselvoorziening
BGA worstjes
Worsten met de aanduiding BGA (Protected Geographical Indication) zijn een identificatieteken van de Europese Unie dat producten aanduidt waarvan de kwaliteit of reputatie verband houdt met de plaats van productie, verwerking of verwerking, maar waarvan de ingrediënten niet noodzakelijkerwijs uit dat geografische gebied komen.

igp-logo
Worsten uit de bergen
Het woord "berg" verwijst naar droge worsten van puur varkensvlees, die in bergachtige gebieden worden geproduceerd en waarvan de grondstoffen uit deze regio's komen.
ITALIAANSE CHARCUTERIE
Italiaanse vleeswaren

Wij bieden u een authentieke en kwalitatieve selectie van enkele van de beroemdste Italiaanse vleeswaren in de gastronomie van de laars: San Daniele ham, Parma ham, Toscaanse ham, Abruzzo ham, Guanciale, Worsten, Coppa, Mortadella, Spreck, Lonza, Lonzo , Pancetta, Reuzel, Bresaola, Nduja uit Calabrië, Soppressata, Capocollo, Smeerworst, Cotechino, Zampone, Stinco, etc. Een assortiment om te ontdekken, uit de producerende regio's van Italië.


Deze vleeswaren ("salumi" in het Italiaans) behoren tot de meest gastronomische Italiaanse producten, erkend om hun unieke smaak.

Koop deze streng geteste, geproefde en goedgekeurde lekkernijen!
ITALIAANSE WORSTJES
nodigt u uit om een ​​andere specialiteit van de Italiaanse regio te ontdekken: Le Saucisson. Er zijn net zoveel soorten worst als er regio's zijn, elk met zijn eigen oorsprong, wat invloed heeft op de smaak van elke worst. Zoals de traditie voorschrijft, stelt LATIN'S GUSTO voor om de worst diagonaal te snijden, zodat je ovale plakjes krijgt om hem beter te proeven en te waarderen.
groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino ABRUZZES PIATTO PICANTE
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
ABRUZZO PIATTO PICANTE

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
ABRUZZSE zeer magere en goed gepeperde worst, afgeplatte LEVONI
groothandel rungis parijs capocollo san vincenzo vleeswaren italië picante
Italië, Italiaanse charcuterie, Worsten, Specialiteiten, Italiaanse kazen, Koemelk
CAPOCOLLO SAN VINCENZO

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
DEL PO zachte worst bewerkt met LEVONI-wijn
latin's groothandel gusto rungis FINOCCHIONA Groot gesneden worst, met venkel Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
FINOCCHIONA Grote gesneden worst met venkel LEVONI
Latin's Gusto Groothandel Rungis Parijs Italië Charcuterie Saucisson FIOCCO DELICATO VILLANI
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
FIOCCO DELICATO VILLANI

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
GENTILE (TYPE Felino) LEVONI
groothandel rungis parijs charcuterie worst ham golfeta golfera italië
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
GOLFETTA GOLFERA
groothandel rungis parijs guanciale san vincenzo charcuterie italië picante
Italië, Italiaanse charcuterie, Worsten, Specialiteiten, Italiaanse kazen, Koemelk
GUANCIALE DOLCE SAN VICENZO
groothandel rungis parijs guanciale san vincenzo charcuterie italië picante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten, Specialiteiten
GUANCIAL PICANTE SAN VICENZO

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
LEVONETTO RUSTICO landelijke stijl (per stuk) LEVONI
groothandel rungis LEVONETTO TARTUFO worst op smaak gebracht met truffel parijs italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
LEVONETTO TARTUFO Worst met truffelsmaak LEVONI
groothandelaar rungis parisMIGNON worst in een rozenkrans kokertype (400g) levoni Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
MIGNON-worst in een rozenkranspatroon (400 g) LEVONI

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
MIGNON-worst in een rozenkranspatroon (Bulk vanaf 3 kg) LEVONI
groothandel rungis parijs levoni MILANO fijngehakte worst met milde smaken italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
MILANO salami fijn gehakt met milde smaken LEVONI

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
NAPOLI PICCANTE pittige worst (type kleine chorizo) LEVONI
groothandel rungis parijs nduja artisanale charcuterie italië picantelatin's gusto groothandel rungis parijs nduja artisanale charcuterie italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA CRESPONE
latin's go groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picantelatin's gusto groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA ORBA
latsto groothandel rungis parijs nduja san vincenzo charcuterie italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA PICANTE SAN VINCENZO
latsto groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picantelatin's gusto groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA POT 180 GRS GEAROMATISEERD
Lao grossisite rungis paris levoni Italië, Italiaanse Charcuterie, Worsten SALAME PARMA
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
PARMA klassieke worst pt. Diameter per LEVONI snede of stuk

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
ROMAGNOLA-saus. Klassieke droger LEVONI
lato groothandelaar rungis parijs pancetta rosillina san vincenzo charcuterie italië picante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten, Specialiteiten
ROSILLINA PANCETTA SAN VINZO
lasto groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino Salame Abruzzese
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
Salami Abruzzese Sorrentino
Laotiaanse groothandel Rungis Parijs Italië Charcuterie Saucisson Zelfbediening SALAME ABRUZZSES STRETTO VILLANI
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
SALAME ABRUZZESE STRETTO VILLANI
latto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino Salame al Tartufo
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Salame al Tartufo Sorrentino
Lasto Groothandel Rungis Parijs Italië Charcuterie Worst SALAME FRIULANO VILLANI
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
SALAME FRIULANO VILLANI
lato groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino Salame Gentile Abruzze
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Salame Gentile Abruzzo Sorrentino
lao groothandel rungis parijs, Italië, Charcuterie, Saucisson, SALAME IL GENTILE VILLANI
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
SALAME IL GENTILE VILLANI
de groothandel rungis parijs italië charcuterie sorrentino Salame Milano sorrentino
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Sasto groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino Salame Montanaro
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Salame Montanaro Sorrentino
latin's gusto groothandel rungis parijs, Italië, Charcuterie, Worst, SALAME MONTANARO VILLANI
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
SALAME MONTANARO VILLANI
latin's groothandel gusto rungis paris levoni SALAME NOSTRANO 80 GRS ls Italiaanse charcuterie
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
SALAME NOSTRANO 80 GRS LEVONI
Groothandel Latin's Gusto Rungis Salame scudetto Italiaanse charcuterie levoni worst
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
SALAME SCUDETTO (1/2 SV) LEVONI
Latin's Gusto Groothandel Rungis Parijs Italië Charcuterie Saucisson Libre service SALAME TARTUFO VILLANI
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
SALAME TARTUFO VILLANI
latito groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino Salamella Romana
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Salamella Romana Sorrentino
lasto groothandel rungis parijs, Italië, Charcuterie, Saucisson, SALAMELLA VILLANI
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
SALAMELLA VILLANI
latin's gusto groothandel rungis parijs saltufo worst truffel charcuterie italië belgisch
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
ZOUT 80 GRS
groothandel latin's gusto rungis Spicy Napoli pekelworst 400 grs
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Pittige napoli gedroogde worst 400 gr LEVONI
latin's gusto groothandel rungis parijs Italië charcuterie worstjes zelfbediening WORST MET SUBALPINO TRUFFELS
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
WORST MET SUBALPINO TRUFFELS
latin's gusto groothandel rungis parijs Italië charcuterie zelfbedieningsworsten SUBALPINO WORST (TYPE FELINO)
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
SUBALPINO WORST (TYPE FELINO)
lato groothandel rungis parijs droge worst truffel parmigiano reggiano charcuterie italië
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes
TRUFFELWORST GECOAT MET PARMIGIANO REGGIANO

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
SCHIACCIATA PICCANTE (Type SPIANATA) LEVONI

Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
SCHIACCIATA ROMANA gehakt mager en gemarkeerd met vet, behoorlijk gepeperde LEVONI
Lato groothandel Rungis Parijs Italië, Charcuterie Worsten SPIANATA AL TARTUFO SORRENTINO
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
SPIANATA AL TARTUFO SORRENTINO
latto groothandelaar rungis parijs spianata san vincenzo vleeswaren italië picante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten, Specialiteiten
SPIANATA PICANTE SAN VINCENZO
latto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie Spianata Piccante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Spianata Piccante
latin's gusto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino Spianata Piccante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Spianata Piccante Sorrentino
latin's gusto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie Spianata Romana
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
Spianata Romana
latin's gusto groothandel rungis parijs italië charcuterie levoni SALAME UNGHERESE MEDAILLE D ORlato groothandel rungis parijs italië charcuterie SALAME UNGHERESE MEDAILLE D OR
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
ONGERESE Medaglia d'oro LEVONI
gusto groothandel rungis parijs italië charcuterie worst levoni SALAME UNGHERESE ROOKLaatto groothandel rungis parijs italië charcuterie worst SALAME UNGHERESE NATUURLIJK HOUT ROKEN
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
UNGHERESE natuurlijke houtrookworst (type salami) LEVONI
lto groothandel rungis parijs italië charcuterie levoni SALAME VENTRICINalto groothandel rungis parijs italië charcuterie SALAME VENTRICINA
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten
VENTRICINA (type grote chorizo) LEVONI
SPAANSE CHORIZOS
Iconisch product van Spanje: DE IBERISCHE CHORIZO

Rechtstreeks van het Iberisch Schiereiland, is chorizo ​​te herkennen aan zijn rode kleur. De vrij uitgesproken smaak komt van de "pimentón", een paprikasoort. Gemaakt van mager vlees en Iberisch varkensvet, wordt de chorizo ​​5 tot 6 maanden gerijpt. Het kan ook gegeten worden in tapas, in salades of in traditionele gerechten zoals paella. LATIN'S GUSTO biedt u verschillende soorten chorizo's en garandeert u een explosie van smaken in uw mond...

chistorra
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
chistorra
de groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Chorizo ​​100% Bellota 600GRS
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​​​100% Bellota 600GRS BEHER
lato groothandel rungis parijs spaanse charcuterie chorizo ​​anchete peper
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​anchete peper
lato groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Chorizo ​​​​barbecue groot formaat zak 2,4kg ZOET/KRUIDIG
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​​​Barbecue grootformaat zak 2,4kg ZOET/KRUIDIG
lto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie rodriguez Chorizo ​​cantipalos ZOET/KRUIDIG Zak van 1,5 kg
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​​​cantimpalos MILD/PITTIG Zakje 1,5 kg
lto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Chorizo ​​​​cular SWEET/PIQUANT
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Milde/Pittige chorizoculair
latgrossiste rungis parijs spaanse charcuterie Chorizo ​​extra pittig 5x500 grs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Extra pikante chorizo ​​5×500 gr
latiste rungis parijs spaanse charcuterie rodriguez Chorizo ​​​​heradura ZOET/KRUIDIG zak 3x600 grs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​​​herradura ZOET/KRUIDIG zak 3×600 grs
Lassisite rungis paris Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo ​​​​CHORIZO IBERIQUE CEBO
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Iberische chorizo ​​cebo 1KG
lao groothandelaar rungis parijs spaanse charcuterie Vacuüm verpakte chorizo ​​per stuk 280gr
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Vacuümverpakte individuele chorizo ​​280gr
latto groothandel rungis parijs chorizo ​​leon spaanse charcuterie spanje tapas
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
CHORIZO LEON PICANTE
groothandel latito Chorizo ​​​​secallona 10x90grs charcuterie spanje
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​secallona 10x90gr
groothandel lto rungis Chorizo ​​TERUEL sterke zak 6 × 500 gr sterke zoete Spaanse charcuterie
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​TERUEL sterke zak 6×500 grs
lassiste rungis parijs spaanse charcuterie Mini Chorizo ​​​​to grill bag 2,2 kg ZOET/KRUIDIG
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Mini Chorizo ​​​​om te grillen Zak van 2,2 kg MILD/PITTIG
latsiste rungis parijs spaanse charcuterie Iberische morcillas achorizada 250grs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Iberische morcillas achorizada 250gr
lassiste rungis parijs Iberische chorizoschotel 100grs montaraz ls spaanse charcuterie
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Iberische Chorizoschotel 100gr
laiste rungis paris spaanse charcuterie Zakje sobrasada de mallorca Zoet/Pittig 1.6kgs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Zakje Sobrasada de Mallorca Zoet/Pittig 1,6 kg
latsiste rungis paris spaanse charcuterie Sobrasada de MALLORCA individueel Zoet/Pittig 400grs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Sobrasada de MALLORCA individueel Zoet/Pittig 400grs

lato groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Cecina 100g bakje
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Buik en Spec.
Cecina-bakje van 100 g
lo groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Chorizo ​​100% Bellota 600GRS
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Chorizo ​​​​100% Bellota 600GRS BEHER
lao groothandelaar rungis parijs spaanse charcuterie Vacuüm verpakte chorizo ​​per stuk 280gr
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Vacuümverpakte individuele chorizo ​​280gr
lato groothandel rungis parijs chorizo ​​​​leon spaanse charcuterie spanje tapas
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
CHORIZO LEON PICANTE
lto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie beher Lomo bellota 100% 600 grs
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Lomo bellota 100% 600 gr BEHER
lao groothandelaar rungis parijs spaanse charcuterie beher lomo iberique de cebo
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Iberische Lomo de cebo BEHER
latto groothandel rungis parijs Iberische chorizoschotel 100grs montaraz ls spaanse charcuterie
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Chorizo
Iberische Chorizoschotel 100gr
lato groothandel rungis parijs spaanse charcuterie montaraz BELLOTA ham bakje 100 grs
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie
BELLOTA hamschotel 100 gr
latin's groothandel gusto rungis Plateau BELLOTA ham 100% 90 grs beher oro spaanse charcuterie
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie
BELLOTA ham bakje 100% 90 gr BEHER
lato groothandel rungis parijs spaanse charcuterie montaraz CEBO ham bakje 100 grs
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie
CEBO ham bakje 100 gr
WORSTJES EN LOMO'S UIT SPANJE
Maak een reis door je Spaanse smaakreis en stop bij ons assortiment Iberische worsten.

Geselecteerd uit het magere vlees van het Iberische varken, wordt de salami op natuurlijke wijze uitgehard. Dankzij zijn uitgesproken aroma's, het voedsel van het dier en zijn rijping, bevestigt LATIN'S GUSTO de nobelheid van een zeer smakelijke ambachtelijke charcuterie. Lomo daarentegen is het voorouderlijke en traditionele product van Spaanse charcuterie. De lomo, afkomstig van de ossenhaas van Iberisch varkensvlees, is vetarm maar intens van smaak. Het malse en roze vruchtvlees zal fijnproevers bekoren.

lto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Fuet per stuk 170 grs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Individuele fuet 170 gr
Latto grossisite rungis parijs Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos FUET SOMALLA 1.20 METER
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Fuet Somalië 1.20 M
latto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Iberisch spek
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Iberisch spek
lasto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie beher Lomo bellota 100% 600 grs
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Lomo bellota 100% 600 gr BEHER
latto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Lomo embuchado
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Lomo embuchado
latsto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie beher lomo iberique de cebo
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Iberische Lomo de cebo BEHER
lasto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Lomo tabla medios al romero
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Lomo tabla medios al romero
latto groothandelaar rungis parijs spaanse charcuterie eikel-gevoede Iberische morcon
Spanje, Spaanse Charcuterie, Schouderham, Worsten en Lomos, Borst en Spec.
Eikel-gevoede Iberische Morcon
lasto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Payes ambachtelijk
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Ambachtelijk loon
latto groothandelaar rungis parijs spaanse charcuterie beher Plateau Lomo 100% bellota 100 grs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Dienblad Lomo 100% bellota 100 grs BEHER
latto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie beher Worstschotel 100% bellota 100 grs
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
100% bellota worstschotel 100 gr BEHER
latto groothandelaar rungis parijs Iberische worstschotel 100 grs montaraz ls spaanse charcuterie
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Iberische worstschotel 100 gr
lasto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie beher Worst 100% bellota 600 grs
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Worst 100% bellota 600 gr BEHER
lasto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Saucisson anchete peper
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Peper worst
lato groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Worst cular
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Worst cular
lasto groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Iberische worst 1kg
Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Iberische worst 1kg
lao groothandelaar rungis parijs spaanse charcuterie Salami betaalt 500 gr
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Worst betaalt 500 gr
lato groothandel rungis parijs spaanse charcuterie Salami betaalt gras 500 grs
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Salami betaalt gras 500 gr
Worst betaalt peper 500 gr
Zelfbediening, Spanje, Spaanse Charcuterie, Worsten en Lomos
Worst betaalt peper 500 gr

ITALIAANSE HAMMEN
LATIN'S GUSTO nodigt u uit om zijn uitzonderlijke ham te ontdekken: Italiaanse droge ham.

Deze Italiaanse charcuterie onderscheidt zich van de Spaanse ham door zijn delicatere smaak als gevolg van het dieet van het dier en zijn kortere rijpingstijd. Italiaanse droge ham ontwikkelt een extreme smaak en unieke aroma's die gewaardeerd worden door fijnproevers, een ideale mix van karakter en delicatesse. Droge ham kan als voorgerecht worden genoten, gecombineerd met vijgen, meloen of zelfs in uw gerechten.
Om alle delicatesse van Italiaanse droge ham te waarderen, raadt LATIN'S GUSTO u aan om hem in zeer dunne plakjes te proeven, zodat hij smelt in uw mond. Een echt gastronomisch genot!


Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
CASTEL SPECK gerookte gerookte ham (hele SV) LEVONI
groothandel lato rungis castelspeck hele speck halve Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
CASTELSPECK gezouten gerookte ham (hele) LEVONI
latto groothandel rungis parijs levoni castelspeck italiaanse charcuterielatin's gusto groothandel rungis parijs levoni castelspeck italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
CASTELSPECK gerookte rauwe ham LEVONI
lato rungis groothandel CULATELLO DI ZIBELLO DOP latin's gusto rungis groothandel CULATELLO DI ZIBELLO DOP
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
CULATELLO DI ZIBELLO DOP LEVONI
groothandelaar lato rungis parijs levoni HAM CASTELSPECK 80 GRS italiaanse charcuterie ls
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
CASTELSPECK HAM 80 GRS LEVONI
lato groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie Rauwe ham met Sardijnse peper
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
Gerookte ham met Sardijnse peper
lao groothandel rungis parijs italiaanse delicatessen renzini NORCIA HAM IGP ADDOBBO ZONDER BEEN 18 MAANDEN
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
NORCIA IGP ADDOBBO HAM ZONDER BOT 18 MAANDEN
lato groothandel rungis parijs italiaanse delicatessen Parmaham 14 maanden
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
Parmaham 14 maanden
latin's gusto groothandel rungis parijs droge rauwe ham os ferrari 1860 italië charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
24 MAANDEN PARMAHAM MET BOT FERRARI 1860
lato groothandel rungis parijs parmaham 24 maanden italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
24 MAANDEN PARMAHAM ZONDER BENEN
lato groothandel rungis parijs droge rauwe ham zonder been ferrari 1860 italië charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
PARMA HAM 24 MAANDEN ZONDER BENEN FERRARI 1860
lasto groothandel rungis parijs parmaham 30 maanden italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
30 MAANDEN PARMAHAM ZONDER BENEN
lato groothandel rungis parijs Parmaham legato 24 maanden LEVONI Italiaanse delicatessen delicatessen
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
Parmaham legato DOP 24 maanden LEVONI
lato groothandel rungis parijs italiaanse delicatessen Parmaham zonder graat 24 maanden
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
Parmaham zonder bot 24 maanden LEONCINI
lato groothandel rungis parijs levoni San Daniele ham DOP 24 maanden legato parijs italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
San daniele ham DOP 24 mnd legato LEVONI
lato grossite rungis paris PARMA DON ROMEO DOP 27% schoongemaakte ham 18 MAANDEN platte levoni Italiaanse ham levoni charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
PARMA DON ROMEO DOP Ham schoongemaakt op 27% 18 MAANDEN plat LEVONI
lato groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie levoni PARME DON ROMEO DOP Ham schoongemaakt op 27% 24 MAANDEN plat
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
PARMA DON ROMEO DOP Ham schoongemaakt op 27% 24 MAANDEN plat LEVONI
lato groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie zonder been Prosciutto di Parma
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
Prosciutto di Parma zonder been
latto groothandelaar rungis parijs italiaanse vleeswaren Zonder been Prosciutto di San Daniele
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
Prosciutto di San Daniele zonder been
lato groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie Prosciutto Italiano zonder bot
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
Prosciutto Italiano zonder been
latto groothandelaar rungis parijs levoni SAN DANIELE CONTESSA DOP 27% schoongemaakte ham 18 MAANDEN platte italiaanse ham italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
SAN DANIELE CONTESSA DOP Ham gereinigd op 27% 18 MAANDEN plat
lato groothandelaar rungis parijs levoni SAN DANIELE CONTESSA DOP Ham schoongemaakt op 27% 24 MAANDEN platte Italiaanse ham Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
SAN DANIELE CONTESSA DOP Ham gereinigd op 27% 24 MAANDEN plat LEVONI
lato groothandelaar rungis paris PARME DON ROMEO DOP Ham schoongemaakt op 27% 18 MAANDEN platte levoni Italiaanse ham Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
SAN MARTINO Italiaanse ham 11 maanden gerijpt LEVONI
latin's gusto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie renzini Sella de maitre dante roze en groene peper renzini
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
SELLA DE MAITRE DANTE ROZE PEPER EN GROENE RENZINI
lato groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie renzini UMBRIANO ZONDER BOT MARINE IN RODE WIJN
Italië, Italiaanse charcuterie, gedroogde hammen
MARINE UMBRIANO ZONDER BENEN IN RENZINI RODE WIJN

CHARCUTERIE – ITALIAANSE SPECIALITEITEN
LATIN'S GUSTO raadt u ook aan om andere Italiaanse specialiteiten te proeven.

lao groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie BRESAOLA DI PUNTA D'ANCA 1/2 VACUÜM
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
BRESAOLA DI PUNTA D'ANCA 1/2 VACUÜM
lato groothandel rungis parijs Bresaola Punta d'ANCA Italiaanse charcuterie fiorucci vlees rundvlees
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
Bresaola Punta d'ANCA
lato groothandelaar rungis parijs levoni BRESAOLA PUNTA D'ANCA 80 GRS italiaanse charcuterie
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
BRESAOLA PUNTA D'ANCA 80 GRS LEVONI
lato groothandelaar rungis parijs BRESAOLA Valtellina Beef jerky levoni Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
BRESAOLA Valtellina Beef Jerky LEVONI
lato groothandelaar rungis parijs caciocapocollo kaas italië charcuterie coppa san vincenzo
Italië, Italiaanse charcuterie, Specialiteiten, Italiaanse kazen, Koemelk
CACIOCAPOCOLLO SAN VINCENZO
latto groothandelaar rungis parijs caciospianata kaas italië charcuterie spianata picante san vincenzo
Italië, Italiaanse charcuterie, Specialiteiten, Italiaanse kazen, Koemelk
CACIOSPIANATA PICANTE SAN VINCENZO
latto groothandel rungis parijs capocollo san vincenzo charcuterie italië picante
Italië, Italiaanse charcuterie, Worsten, Specialiteiten, Italiaanse kazen, Koemelk
CAPOCOLLO SAN VINCENZO
latto groothandel rungis parijs capocollo san vincenzo charcuterie italië picante
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
CAPOCOLLO DI CALABRIË DOP PICANTE SAN VINCENZO
Naar groothandel rungis COTECHINO MEDAGLIA D'ORO parijs italiaanse charcuterie specialiteit
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
COTECHINO MEDAGLIA D'ORO LEVONI
GRAN SQUARE IN ORANJE RENZINI
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
GRAN SQUARE IN ORANJE RENZINI
lato groothandel rungis parijs charcuterie guanciale di colonnata italië
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
GUANCIAL DI COLONNATA TAGLIATO EEN META
latto groothandelaar rungis parijs guanciale san vincenzo charcuterie italië picante
Italië, Italiaanse charcuterie, Worsten, Specialiteiten, Italiaanse kazen, Koemelk
GUANCIALE DOLCE SAN VICENZO
lato groothandel rungis parijs guanciale san vincenzo vleeswaren italië picante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten, Specialiteiten
GUANCIAL PICANTE SAN VICENZO
latsto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino GUANCIALE SUINO AFFUMICATO
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
GUANCIALE SUINO AFFUMICATO Sorrentino
latsto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino GUANCIALE SUINO AL PEPE
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
GUANCIALE SUINO AL PEPE Sorrentino
latin's gusto groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino GUANCIALE SUINO PICCANTE
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
GUANCIALE SUINO PICCANTE Sorrentino
lausto groothandelaar rungis parijs charcuterie REUZE D ARNAD DOP AOP VALLEE D AOST BERTOLIN italië
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
REUZE D'ARNAD DOP GRAND RESERVE
latijnse groothandel gusto rungis LARDO ALTO DI CASTELLUCCHIO AI SAPORI levoni italiaanse charcuterie
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
LARDO ALTO DI CASTELLUCCHIO AI SAPORI 80 GRS LEVONI
latsto groothandel rungis parijs charcuterie lardo di colonnata italië
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
LARDO DI COLONNATA BGA
latsto groothandel rungis parijs LOMBETTO Varkenslende gekookt in wijn en Levoni-kruiden Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
LOMBETTO Varkenslende gekookt in wijn en LEVONI-kruiden
latito groothandel rungis parijs italië charcuterie BOAR MORTADELLA MET TRUFFELS
Italië, Italiaanse vleeswaren, Mortadella, Specialiteiten
ZIJN MORTADELLA MET TRUFFELS
latto groothandelaar rungis parijs charcuterie motzetta beef bertolin italië
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
BERTOLIN RUNDVLEES MOTZETTA
latito groothandelaar rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picantelatin's gusto groothandelaar rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA CRESPONE
latsto groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picantelatin's gusto groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA ORBA
latsto groothandel rungis parijs nduja san vincenzo charcuterie italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA PICANTE SAN VINCENZO
latsto groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picantelatin's gusto groothandel rungis parijs nduja ambachtelijke vleeswaren italië picante
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
NDUJA POT 180 GRS GEAROMATISEERD
lasto groothandel rungis parijs PANCETTA ARROTOLATA gerold zonder zwoerd (1/2 SV) levoni Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
PANCETTA ARROTOLATA gerold zonder vel (1/2 SV) LEVONI
latto groothandelaar rungis parijs PANCETTA ARROTOLATA opgerold met peper (1/2 SV) levoni Italiaanse charcuterie
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
PANCETTA ARROTOLATA gerold zonder zwoerd met peper (1/2 SV) LEVONI
lato groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino pancetta arrotolata
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
Pancetta arrotolata Sorrentino
latto groothandelaar rungis parijs charcuterie porchetta di ariccia igp italië
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
PORCHETTA DI ARICCIA CLAI
lato groothandelaar rungis parijs italiaanse charcuterie sorrentino PORCHETTA SUINO
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
PORCHETTA SUINO Sorrentino
latto groothandelaar rungis parijs pancetta rosillina san vincenzo charcuterie italië picante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten, Specialiteiten
ROSILLINA PANCETTA SAN VINZO
lato groothandel rungis parijs saltufo worst truffel charcuterie italië belgisch
Zelfbediening, Italië, Italiaanse charcuterie, worstjes, specialiteiten
ZOUT 80 GRS
Lato groothandel Rungis Parijs Italië, Charcuterie Specialiteiten VERSE WORST MANTOVANO SORRENTINO
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
VERSE MANTOVANO SORRENTINO WORST
latto groothandel rungis paris Italiaanse charcuterie SPECK 1/2 VACUÜMVERPAKKING 2,5 KG
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
SPECK 1/2 VACUÜM 2,5 KG
groothandelaar latin's gusto rungis speck cotto rustico italiaanse charcuteriegroothandel latin's gusto rungis italiaanse speck gerookte italiaanse ham
Italië, Italiaanse charcuterie, Gekookte ham, Specialiteiten
SPECK KATOEN RUSTICO LEVONI
lato groothandelaar rungis parijs sorrentino SPECK SUINO AFFUMICATO italiaanse charcuterie italië
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
SPECK SUINO AFFUMICATO Sorrentino
latsto groothandel rungis parijs spianata san vincenzo vleeswaren italië picante
Italië, Italiaanse vleeswaren, Worsten, Specialiteiten
SPIANATA PICANTE SAN VINCENZO
lato groothandel rungis parijs italiaanse charcuterie Graubünden vlees
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
Graubünden vlees
latto groothandel rungis paris levoni ZAMPONE MEDAGLIA D'ORO Italiaanse charcuterie specialiteit bereidlato groothandel rungis parijs levoni ZAMPONE MEDAGLIA D'ORO Italiaanse charcuterie specialiteit gekookt
Italië, Italiaanse charcuterie, specialiteiten
ZAMPONE MEDAGLIA D'ORO LEVONI

recente artikelen

Erreur 404 - Page non trouvée

saucisson21.1K3 dayssaucisson de jambon03502 daysmonsieur saucisson02003 Augustsaucisson sec220010 Augustcalendrier de l'avent saucisson02003 dayssaucisson de paris0150about 23 hoursmister saucisson01505 dayssaucisson enceinte21006 Augustsaucisson polonais010026 Julysaucisson espagnol0904 daysguillotine saucissonS’inscrire905 dayssaucisson fuet806 dayssaucisson jambon704...

Meer informatie gebruiksaanwijzing