- Geplaatst door Damien Van Pachterbeke
worsten, worst, Belgische worst, verkoop van Belgische worst, online worstwinkel, handelaar in gezouten vlees, Auvergne worsthandelaar,
kaashandelaar, Ardeense worsthandelaar, Ardens zouten, Ardens zouten, Belgisch zouten, Belgisch zouten, Kurkzouten, Waals zouten,
Zouten van Charleroi, Zouten van Namen, Zouten van Bergen, handelaar in vleeswaren, handelaar in Belgische vleeswaren, handelaar in ambachtelijke vleeswaren, handelaar in Belgische vleeswaren,
artisanale slager, artisanale slager, belgische ham, belgische droge ham, belgische ham, pipe d'ardenne, kermis, belgische beenhouwer, charleroi slager, artisanale beenhouwer,
worstenslager, worstenslager, varkensslager, varkensslager, puur varkensvlees, puur Belgisch varkensvlees, savooieworst, Italiaanse worst, 100% puur varkensvlees, artisanale gezouten ham,
afdeling worst, cora worst, cora worst, colruyt worst, colruyt slager, carrefour worst, carrefour worst, frankrijk worst, italië worst,
worst bestellen, worst bezorgen, vlees bezorgen, slagerij bezorgen, worst in de winkel bezorgen, worst kruidenier, mini worst, Aosta worst, Ardense worst bezorgen,
Salaisons Blaise: Charcuteries Salaisons Florenville Belgiëhttps://www.salaisons-blaise.be › ...
Charcuteries, vleeswaren en lokale topproducten van ambachtelijke makelij. Meermaals bekroond voor hun regionale specialiteiten.
Je hebt deze pagina vaak bezocht. Datum laatste bezoek: 30/08/22
Varkensham, getrimd en gerookt met een botje op het eind.
Het is het magerste deel van de ham. Met zijn smakelijke en smeltende textuur is dit product, niet te zout en mals, zeer fijn in de mond.
De plakjes zijn rond met een diameter van ongeveer 10 cm.
De kenmerken van de "Saveurs d'Ardennes" worsten: Traditionele productie, natuurlijke darmen, geselecteerde grondstoffen, donkerdere vleeskleur (zwaardere dieren), lager vetgehalte dan standaard worsten, sterke aroma's, natuurlijke bloemen, handmatig binden.
Dit alles garandeert een superieure smaakkwaliteit.
Ardense worstArdense worsthttps://www.saucissondardenne.be
De referentiesite voor saucisson en Ardense ham.
Ardense worst
Vlees
Ardense worst is een gerookt gerookt vlees, een soort droge worst, dicht bij salami, geproduceerd in de Belgische Ardennen en geregistreerd in het register van beschermde geografische aanduidingen. Het is gemaakt van een mengsel van varkensvlees of varkensvlees en rundvlees en varkensvet.
Ardense worst - Le Fumet des Ardenneshttps://fumetdesardennes.be › Home › Onze producten
Ardense worst · Worst met een uitgesproken rooksmaak die het best vers gegeten wordt. Het vlees wordt gehakt, gezouten en gekruid en vervolgens in een natuurdarm gestopt
ga langs G. Blaise,
Salaisons G. Blaise ... La Maison Blaise, opgericht in 1910 ...,
Contact,
Salaisons Blaise in Florenville.België. Aarzel niet om ons te contacteren ...,
Onze specialiteiten,
Regionale specialiteiten en lokale topproducten uit...,
onze worsten,
Varkensworst, vleeswaren Lokale producten ...,
onze worsten,
Al onze worsten worden op traditionele wijze gerookt met beuken- en eikenzaagsel.,
BESTEL ONLINE OP ONZE E-SHOP,
Pavé met Orval-kaas,
Pavé met Orval-kaas,
Gewicht: 300gr,
pure varkensworst,
pure varkensworst,
50% minder vet dan een klassieke worst,
Gewicht: 300gr,
hinde touw,
hinde touw,
Gewicht: 300gr,
Twijn ballon,
Twijn ballon,
Puur varkensworst,
Gewicht: 4kg,
Blaas,
Blaas,
Puur varkensworst,
Gewicht: 3,5 kg,
de boer,
de boer,
Puur varkensworst in natuurdarm. Originele vorm.,
Gewicht: 300gr,
Camembert pavé,
Camembert pavé,
Pure ongerookte varkensworst met camembert.,
Gewicht: 300gr,
peperkorrel,
peperkorrel,
Pure ongerookte varkensworst met peper,
Gewicht: 300g,
Kruid Pavé,
Kruid Pavé,
Pure ongerookte varkensworst met fijne kruiden.,
Gewicht: 300g,
rook pijp,
rook pijp,
Kleine pure varkensworstjes om van te genieten als tussendoortje of gekookt in zuurkool/stoofpot.,
Gewicht: 70gr per stuk,
Orval bierworst,
Orval bierworst,
Pure varkensworst met Orval bier (Trappistenbier).
Gewicht: 300gr, 400gr, 600gr of 2kg,
worst met honing,
worst met honing,
Puur varkensworst met honing.,
Gewicht: 300 g, 400 g, 2 kg,
Worst in wijn,
Worst in wijn,
Pure ongerookte varkensworst in wijn.,
Gewicht: 300gr,
Gaume worst,
Gaume worst,
Puur varkensworst,
Gewicht: 300 g, 400 g, 600 g, 2 kg, 5 kg,
Grote Gaume worst met Orval bier of honing,
Grote Gaume worst met Orval bier of honing,
Gewicht: 2kg,
sjalot ketting,
sjalot ketting,
Puur varkensworst met sjalot,
Gewicht: 300gr of 400gr,
Worsten,
Les Salaisons Blaise biedt een selectie van 100% artisanale worsten.
Je vindt er worstjes met Orval bier, Gaume worstjes, originele worstjes in ovale vormen (geplaveid met kruiden, peper, camembert of zelfs met stukjes Orval kaas), ...,
Worst met Orval bier 400gr,
Normale prijs€ 6,30,
Gaumeworst 400gr,
Gaumeworst 400gr,
Normale prijs€ 6,30,
Worst Met Honing 400gr,
Worst Met Honing 400gr,
Normale prijs€ 6,30,
Pittige pijpen per 4,
Pittige pijpen per 4,
Normale prijs€ 4,60 EUR,
Touw 300gr,
Touw 300gr,
Normale prijs€ 5,20 EUR,
Magere worst 300gr,
Magere worst 300gr,
Normale prijs€ 6,00 EUR,
Pijpen per 4,
Pijpen per 4,
Normale prijs€ 4,50 EUR,
Pavé met Orval kaas 300gr,
Pavé met Orval kaas 300gr,
Normale prijs€ 8,20,
Stoep met kruiden 300gr,
Stoep met kruiden 300gr,
Normale prijs€ 7,20,
Bestrating met peper 300gr,
Bestrating met peper 300gr,
Normale prijs€ 7,20,
Camembert 300gr,
Camembert 300gr,
Normale prijs€ 7,20,
Worst met Orval bier 300gr,
Worst met Orval bier 300gr,
Normale prijs€ 5,30 EUR,
boerenworst 300gr,
boerenworst 300gr,
Normale prijs€ 5,85 EUR,
Worst in wijn 300gr,
Worst in wijn 300gr,
Normale prijs€ 5,85 EUR,
Gaumeworst 300gr,
Gaumeworst 300gr,
Normale prijs€ 5,30 EUR,
Sjalotten collier 300gr,
Sjalotten collier 300gr,
bonnen,
De worst is niet alleen voor het aperitief: het bewijs in recepten!
Chef Simon
4.8
(39)
twee uur
Hoe worst en droge worst te maken
Tom Pers
5.0
(19)
Spaghetti met droge worst
keukenjongen
3.6
(6)
30 minuten
Makkelijke briocheworst
A-Z keuken
4.5
(28)
1 uur
Aardappeltortilla's met Forez droge worst, Vercors-Sassenage blauwe kaas
750g. com
4.0
(6)
35 minuten
Voordelige gratin met droge worst
kleine chef-kok
4.3
(3)
31 minuten
Aardappelsalade met droge worst van @sophiecuisine
Het Franse varkensvlees
Geen beoordelingen
Droge Worst
ReceptenMania
Geen beoordelingen
Broodje Rustadou
Club-Sandwich.net
Geen beoordelingen
ONTVANGST
ONLINE VERKOOP
GEDROOGDE LANDHAM
GEDROOGDE HAMNOTEN
DROGE WORSTEN
WITTE EN ZWARTE KNOPPEN
DIVERSE GEZOUTEN
DIVERSE DELICATESSEN
GEKOOKTE MAALTIJDEN in potten
TERRINES en RILETTEN
HONING en JAMS
DELICATESIE
GEVULDE MANDEN
KAAS
AV
TRAITEUR
GEZOUTEN
DE WINKEL
VLEES PAKKET
SPEL uit de ARDENNEN
NIEUWTJES
ARDENSE RECEPTEN
HET GERECHT HAM MUSEUM
DE HAM-BROEDERSCHAP
ARDENNEN VAN FRANKRIJK
PERS en VIDEO
CONTACTEN
HOME > GERECHT WORSTJES
Kwaliteit vereist, het bedrijf Aux Saveurs d'Ardennes werkt alleen met natuurdarm. Elke slang is gekalibreerd volgens zijn gebruik. Ze moeten sterk genoeg zijn om reliëfvorming te weerstaan en dun genoeg om goed uit te harden.
Met slechts 15% vet kunt u onze worsten proeven zonder uzelf iets te ontnemen, met behoud van een natuurlijke zachtheid.
De kenmerken van de "Saveurs d'Ardennes" worsten: Traditionele productie, natuurlijke darmen, geselecteerde grondstoffen, donkerdere vleeskleur (zwaardere dieren), lager vetgehalte dan standaard worsten, sterke aroma's, natuurlijke bloemen, handmatig binden.
Dit alles garandeert een superieure smaakkwaliteit.
DROGE WORST MET ARDENNES BIER 220 gr
WORSTBIERDezelfde gebaren als voorheen: Na de meest nobele stukken (ham, schouder, filet...) te hebben genomen en de verhoudingen mager 85% vet 15% te respecteren, wordt het verse vlees fijngehakt, weggespoeld met een licht gehopt amberbier , en subtiel gemengd met kruiden. De vulling wordt in natuurlijke varkensdarmen geduwd die "chaudin" worden genoemd. Met de hand gebonden rusten de worsten 4 tot 5 weken in de drogers.
Alleen lang drogen zal een authentieke smaak van zouten vrijgeven.Ontdek de ware smaak van rustieke worst. Tijdens het rijpen ontwikkelt zich een natuurlijk witte bloem.
Bewaring: 1 maand in de koelkast, 3 weken in de keuken gehangen en naar smaak gerijpt.
Verplichte informatie (Ingrediënten / Voedingswaarden)
6,94 €btw incl.
1
+ - Verzenden
DROGE WORST met TOMME des ARDENNES 220 gr
SAUCISON SEC TOMME Dezelfde gebaren als voorheen: Na de meest nobele stukken (ham, schouder, filet...) te hebben genomen en de verhoudingen mager 85% vet 15% te hebben gerespecteerd, wordt het verse vlees fijngehakt en subtiel gemengd met de Tomme des Ardennes van GAEC Sellier de Champigneul s/vence. De vulling wordt in natuurlijke varkensdarmen geduwd die "chaudin" worden genoemd. Met de hand gebonden rusten de worsten 4 tot 5 weken in de drogers.
Alleen lang drogen zal een authentieke smaak van gezouten vlees op smaak brengen met koekaas. Ontdek de ware smaak van rustieke worst. Tijdens het rijpen ontwikkelt zich een natuurlijk witte bloem.
Bewaring: 1 maand in de koelkast, 3 weken in de keuken gehangen en naar smaak gerijpt.
Verplichte informatie (Ingrediënten / Voedingswaarden)
6,94 €btw incl.
1
+ - Verzenden
DROGE zwijnenworst uit de ARDENNEN 220 gr
SAUCISON BOAR LOGO GIBIERS DES ARDENNES petit Na het vlees van de everzwijn jigs (mager vlees) te hebben genomen en aangevuld met dat van de varkenshammen (wat de malsheid geeft), en de verhoudingen van 85% mager en 15% vet te respecteren,
voeg voorzichtig de kruiden toe.
De vulling wordt vervolgens in natuurlijke "varkensvleeskippen" geduwd. Met de hand gebonden rusten de worsten 8 weken in de drogers.
Alleen lang drogen zal een authentieke smaak van zouten vrijgeven. Houdbaarheid: 1 maand in de koelkast, 3 weken opgehangen in de keuken en gedroogd naar smaak.
Verplichte informatie (Ingrediënten / Voedingswaarden)
6,85 €btw incl.
1
+ - Verzenden
PURE VARKENS DROGE WORST uit de ARDENNEN 220 gr
PURE VARKENSWORST Dezelfde gebaren als voorheen: Na de meest nobele stukken (ham, schouder, ossenhaas...) te hebben genomen en de verhoudingen mager 85% vet 15% te respecteren, wordt het verse vlees fijngehakt, subtiel gemengd met kruiden. De vulling wordt in natuurlijke varkensdarmen geduwd die "chaudin" worden genoemd. Met de hand gebonden rusten de worsten 4 tot 5 weken in de drogers.
Alleen lang drogen zal een authentieke smaak van zouten vrijgeven.Ontdek de ware smaak van rustieke worst. Tijdens het rijpen ontwikkelt zich een natuurlijk witte bloem.
Bewaring: 1 maand in de koelkast, 3 weken in de keuken gehangen en naar smaak gerijpt.
De verschillende soorten worsten
Het vlees van de worsten kan vergezeld gaan van verschillende kruiden. Als gevolg hiervan zijn er alle soorten worst:
Peperworst, vierkruidenworst, Espelette-peperworst, Beaufort-worst, Roquefort-worst, bosbessenworst, hazelnootworst, gele wijnworst, Chartreuse-worst, vijgenworst, overvloed, genepi-worst, basilicumworst, oregano-worst, eendenworst, worst, abrikoos worst, perenworst, pistacheworst, roquefortworst, druivendrafworst, eekhoorntjesbroodworst, worst met cantharellen.
Er zijn ook worsten met verschillende soorten vlees zoals: ezelsworst, geitenworst, koeienworst, stierenworst, Iberische worst, zwarte varkensworst, wild zwijnworst, leverworst, mangalitza worst, Limousin noir worst, Kangoeroe worst...
De meest voorkomende worstsoort is de traditionele droge worst. Ook wel huishoudworst genoemd, het is altijd puur varkensvlees en de hasj is gemiddeld.